Επιστημονικά / Εκπαιδευτικά video

Επιστημονικά / Εκπαιδευτικά video

Στην ΟΝΤΙΜΕ Productions δημιουργούμε οπτικοακουστικές παραγωγές εκπαιδευτικού χαρακτήρα, όπως είναι η καταγραφή και επεξεργασία των εργασιών ενός συνεδρίου, η δημιουργία επιστημονικών video από ιατρικές εξετάσεις ή χειρουργικές επεμβάσεις, οι συνεντεύξεις και οι παρουσιάσεις ειδικών επιστημόνων, τα ανοιχτά ακαδημαϊκά μαθήματα (opencourses), η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) και τα οnline σεμινάρια (webminars).

Ειδικότερα στην περίπτωση των επιστημονικών συνεδρίων ή  ημερίδων, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση και την ψηφιακή επεξεργασία των σχετικών παρουσιάσεων, με στόχο τη δημιουργία μίας πρωτότυπης ιστοσελίδας με όλες τις διαλέξεις των ομιλητών, με συγχρονισμένες τις ψηφιακές παρουσιάσεις τους. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου μέσω διαδικτύου, από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή τους, το tablet, ή το κινητό τους.

Οι εξατομικευμένες παραγωγές βίντεο που υλοποιούμε, μπορούν να βοηθήσουν στο να παρουσιαστούν και να διαδοθούν ερευνητικά και επιστημονικά αποτελέσματα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα και το ευρύ κοινό, αλλά  και να προβληθούν σημαντικοί επιστήμονες και το έργο τους.

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!