Σταύρος Οικονομίδης

Σταύρος Οικονομίδης

Ο Σταύρος Οικονομίδης είναι αρχιτέκτων μηχανικός και παραγωγός οπτικοακουστικών έργων στην εταιρεία ONTIME Productions. Αποφοίτησε το 2007 από το Αμερικανικό Κολλέγιο  "Ανατόλια" και στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα “Αρχιτεκτόνων Μηχανικών” του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε με τη διερεύνηση χωρικών αναπαραστάσεων, εστιάζοντας στη σχέση της αρχιτεκτονικής με την οπτικοακουστική. Στο πλαίσιο της διπλωματικής του εργασίας παρήγαγε ένα μεγάλης διάρκειας ντοκιμαντέρ - μυθοπλασίας με τίτλο “Προβολές Μετασχηματισμών”.

Ακολουθώντας το ενδιαφέρον του για τις δυναμικές των αστικών κέντρων και τις σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού, εξειδικεύτηκε στον "Αστικό Σχεδιασμό" στο πλαίσιο μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Royal College of Art του Λονδίνου, από το οποίο αποφοίτησε το Δεκέμβριο του 2018.

Από το 2014 δραστηριοποιείται στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων, στο πλαίσιο της ONTIME Productions, με εξειδίκευση στη διεύθυνση φωτογραφίας, στο 3D modeling και στο animation.

Η ONTIME Productions υπογράφει παραγωγές οπτικοακουστικών έργων και εξειδικεύεται στις εναέριες βιντεοσκοπήσεις υψηλών προδιαγραφών, νόμιμα και με ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ONTIME PRODUCTIONS

Σαλαμίνος 5, 54626, Θεσσαλονίκη

+30 2310 543 343

info@ontimeproductions.gr

www.ontimeproductions.gr

Let’s Work together!